Під Києвом унаслідок ДТП у стані алкогольного сп'яніння загинуло четверо членів сім'ї, за життя ще однієї дитини борються медики.

Про це у фейсбук повідомляє Київ оперативний.

Так, у неділю, 12 липня під Києвом на Старообухівській трасі за 5 кілометрів від столиці унаслідок ДТП загинула ціла сім'я: двоє дорослих і двоє дітей, за життя ще одного хлопчика борються лікарі.

Відомо, що водій автомобіля Mercedes Желепа Антон Михайлович перебував у стані алкогольного сп’яніння – Драгер показав 1,3 проміле. Чоловік на Mercedes вилетів на зустрічну смугу й зіткнувся з Hyundai, в якому і їхала постраждала родина.

Фото ДТП Київ


В автомобілі Hyundai їхало 5 осіб – двоє дорослих (загинули одразу), дівчинка 8-років (також загинула) і ще двоє хлопців 10 та 12 років (10-річний загинув, 12-річного госпіталізовано у тяжкому стані). Максимальне покарання за цією статтею КК України (ч3 ст 286) - 10 років.

Зазначимо, що у 2010 році внаслідок ДТП Желепа вже потрапляв у ДТП через алкогольне сп’яніння , тоді загинула жінка. Він відбув покарання і вийшов.

Водій-вбивця проходить тест на Драгері З‘явилося відео проходження тесту на стан сп’яніння водія автомобіля #Mercedes (#AI0999HB). Нагадаємо, загинула сім‘я: батько, мати, дочка та син. Ще один син знаходиться у лікарні. У 2010 році внаслідок ДТП Желепа вже вбив жінку таким самим чином. Відбув покарання і вийшов. Максимальне покарання за цією статтею КК України (ч3 ст 286) - 10 років. У 2030 вийде. Очікуйте. Деталі тут: https://kyivoperativ.info/other/upd-za-kermom-mercedes-ai0999hp-perebuvav-pan-zhelepa-a-m/

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 12 juli 2020

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

UPD: за кермом #Mercedes (#AI0999HB) перебував пан Желепа А.М. Нагадаємо, що пан Желепа знаходився у стані алкогольного...

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 12 juli 2020

Нагадаємо, що вагітна жінка отримала тепловий удар, коли намагалася дістатися додому на електричці.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Дніпрі бабуся перебігала дорогу в недозволеному місці.

Також Знай.uа писав, що легковик збив дівчину на пішохідному переході і втекла.