На Осокорках, що у Києві. Сталася смертельна ДТП. Відтак, під час аварії на дорозі, одна із автівок вилетіла на тротуар та збила хлопця і дівчину, які проходили поруч. Від отриманих травм остання не змогла вижити.

Як відзначається, аварія сталася близько опівночі. Відтак, за словами очевидців, водій машини Logan спробував повернути праворуч і підрізав Lexus, який рухався на високій швидкості. В результаті водій останнього не впорався з керуванням та вилетів на тротуар.

На відео аварії, яке злили в мережу, видно, як Lexus, перевернутий від удару, вилітає на тротуар, де й збиває двох пішоходів - дівчину і хлопця. Їх тіла виявилися по різні боки автомобіля, одне - на проїжджій частині.

Нагадаємо, що у столиці поблизу Шулявського шляхопроводу знайшли щонайменше сотню боєприпасів часів Другої світової. Відтак, сталося це під час заміни інженерних мереж.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також нещодавно поліцейські затримали жінку, яка замовила вбивство коханки свого чоловіка. Життя потерпілої вона оцінила в 10 тисяч доларів.

Окрім цього, як повідомляв портал Знай.uа, Київ жахнула кривава ДТП, "розірвало голову": відео для "міцних горішків".