Спека вже досить довго тримається в столиці, в такий період всі хочуть охолодитися і як можна більше часу проводити на пляжі. Навіть незважаючи на те, що на всіх столичних пляжах купатися не рекомендують тут зібралося чимало городян.

Про це повідомляє інформаційний портал 44.ua.

Так, зараз на всіх пляжах Києва "жовтий прапор", що означає - купатися не рекомендується. Це пов'язано з наявністю у водоймах кишкової палички.

Фото: 44.ua


Але така небезпека не відлякує киян, наприклад на пляжі "Тельбін" на столичних Березняках зібралося безліч відпочиваючих. При цьому ніхто з них не дотримуються маскового режиму і не дотримується дистанції. При цьому вони купаються в озері, незважаючи на заборону.

Фото: 44.ua


Нагадаємо, що Головне управління Госпотребслужби у Києві повідомило про результати санітарно-мікробіологічних і санітарно-хімічних досліджень проб води в місцях масового відпочинку жителів на водних об'єктах столиці, де виявлені відхилення від вимог. Зокрема, перевищено індекс кишкової палички.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фото: 44.ua


Бактерії виявили на таких водоймах:

"Тельбін";
"Венеція";
"Веселка";
"Дитячий";
"Золотий";
"Молодіжний";
"Передмостова слобідка";
"Райдуга";
"Центральний";
"Троєщина";
"Чорторий".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Я б хотіла, щоб мене зарізали під час сну", - спортсменка покінчила з собою з-за знущань тренера.

Як повідомляв Знай.ua , зірка серіалу "Хор" потонула в озері — поїхала відпочити разом з 4-річним сином.

Знай.ua писав, в Кирилівці повсталий "банан" ледь не убив красуню-туристку.