У Києві з-під землі забив величезний гейзер. Про це розповіли виданні "Уніан".

Повідомляється, що в мікрорайоні Березняки, по вулиці Миколайчука прорвало трубу. Внаслідок великого тиску з-під землі ринув потужний фонтан води, який досягає верхніх поверхів багатоповерхівки.

Вода має велику силу і вже встигла пошкодити вікна кількох квартир. Також водії автомобілів, які стоять поруч, екстрено евакуюють свої транспортні засоби.

Співробітники рятувальної служби ще не прибули не місце пригоди. Що стало причиною прориву труби також не відомо.

Прорив труби на Березняках, фото: Уніан

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На сторінці "dtp.kiev.ua" в соцмережі Facebook розповіли, що вода розкидає каміння асфальту і заливає кондиціонери на стіні будинку.

"Біля одного з під'їздів прорвало трубу і утворився справжній гейзер. Під роздачу каменів і асфальту потрапив розтаований поруч автомобіль. Напір води, що б'є прямо у вікно 6 поверху квартири, заливає кондиціонер." - сказано в повідомленні.

Повідомлення dtp.kiev.ua: Facebook

До повідомлення також додали відео, на якому можна помітити, як величезний потік води, руйнуючи асфальт, б'є в бік багатоповерхового будинку і заливає вікна.

Також можна побачити велику кількість місцевих жителів, які зібралися біля "гейзера" в очікуванні рятувальників і не можуть стримати емоцій.

#ЧП в #Киев на #Березняки Возле одного из подъездов прорвало трубу и образовался настоящий гейзер. Под раздачу камней и асфальта попал стоящий рядом автомобиль. Напор воды бьёт прямо в окно квартиры 6 этажа, заливает кондиционер.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zaterdag 11 juli 2020

Нагадаємо, раніше у Києві "замироточив" міст Патона, але комунальники Кличко вмили руки

Як повідомляє портал "Знай.uа" на Тернопільщині на робочих заводу обвалилися тонни цукру

Також "Знай.uа" писав, що хлопець варився живцем з вини комунальників.