У Києві кілька громадян не стали далеко ходити, а влаштували стрільбище прямо у дворі житлового будинку, розташованого по вулиці Олекси Тихого в Солом'янському районі столиці. Про це повідомили в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Просто посеред вулиці влаштували якийсь тир. Ну, непогано так, чому ні? Київ, вулиця Олекси Тихого», - дивуються автори повідомлення.

Просто посреди улицы устроили какой-то тир. Ну, неплохо так, че нет? Киев, улица Олексы Тихого

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 10 juli 2020

На опублікованих кадрах - чоловіки з пневматичною гвинтівкою, один з яких поклав зброю на плече іншому і кудись стріляє.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«Може, він побачив, що хтось неправильно припаркував машину», - жартують деякі городяни.

«В око вистрілю, інше залишиться...», «Це поки пневматика», - коментують пост обурені кияни, додаючи, що деякі громадяни вже зовсім знахабніли і стріляють, де їм заманеться. При цьому дивно, що ніхто зі свідків стрілянини не зателефонував правоохоронцям. Хоча і в такому випадку немає гарантії, що їх би покарали за подібні дії в житловому дворі.

«За таке бити треба, і жорстко. Як завжди, поліцію ніхто не викликав», - наголошують коментатори.

Нагадаємо, раніше куля пробила вікно з дитиною - невідомі посеред дороги відкрили вогонь по сімейному авто

Як повідомляє портал «Знай.ua» Киянин зрешетив товариша з пістолета посеред вулиці – вісім куль, дивом вижив

Також «Знай.ua» писав, що У центрі Києва іноземці влаштували розбірки зі стріляниною, лікарі і копи мчали щодуху: "Комусь перерізали горло"