У Києві затримали молодика, який завдав ножові поранення двом підліткам. Про це розповіли на сторінці поліції Києва в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що на проспекті Леся Курбаса між двома 17-річними підлітками і перехожим виник конфлікт.

Чоловік зробив хлопцям зауваження, що вони ведуть себе дуже шумно. Після цього, підлітки покликали перехожого для з'ясування відносин. В ході конфлікту чоловік дістав ніж і завдав підліткам поранення грудної клітини та руки.

Підлітків доставили в лікарню і викликали поліцейських. В ході оперативних робіт чоловік був затриманий не далеко від місця злочину.

"При поверхневій перевірці у нього виявили та вилучили ніж, який направили на експертизу. Затриманим виявився раніше не судимий місцевий житель, 1997 року народження, який в скоєному зізнався", - розповів слідчий Святошинського управління поліції Андрій Карпін.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чоловік, який напав на підлітків, фото: Facebook Поліція Києва

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Чоловікові повідомили про підозру. У результаті судового розгляду йому було обрано покарання у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 84 тисячі гривень.

Повідомлення поліції Києва, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що у Львові накрили "масажний салон" з змученими жрицями кохання

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік вкрав 2000 ключів від авто і продавав їх на Ebay

Також, "Знай.uа" повідомляв, що у Києві схопили наркодиллершу з багатим приданим"