На Київщині, у селі Володимирське Згурівського району, розшукують неповнолітнього хлопчика Мамедова Дмитра. Про це розповіли у Службі розшуку дітей.

Зазначається, що розшук веде Згурівське відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу.

Розшукуваний 17-річний Мамедов Дмитро ще 8 липня близько обідньої пори вийшов з дому, розташованого в селищі Володимирське, вулиця Молодіжна, та до цього часу так і не повернувся. Де може перебувати хлопець, наразі невідомо.

У поліції назвали прикмети дитини: виглядає на 17-18 років, високий - на зріст 180 сантиметрів, спортивної тілобудови. Волосся темного кольору, коротко стрижене, обличчя овальної форми, очі карі.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На момент зникнення був одягнений у жовту кофту з довгими рукавами та капюшоном, штани темно-вишневого кольору, темні кросівки. Із собою мав торбу-бананку синього кольору та рюкзак пісочного кольору (всі речі та аксесуари однієї фірми - "Staff").

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо місця перебування хлопця, просять повідомити правоохоронцям за телефонами гарячої лінії.

Нагадаємо Знай повідомляв, що в Києві в розшук оголосили 13-річного підлітка.

Знай повідомляв, що у Львові пропала чорнява жінка з родимкою на обличчі.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті горе-мати втратила доньку в лісі.