Нещодавно у Києві затримали небезпечну злочинницю. Про це повідомляє Національна поліція. Вдома у жінки було виявлено велику кількість наркотичних психотропних препаратів, а також бойову зброю, на яке у затриманої не було належних документів.

В результаті операції, проведеної співробітниками управління поліції Дарницького району, була затримана жінка, яка підозрюється у збуті наркотичних психотропних препаратів. Про це повідомила прокуратура Києва 8 липня.

у Києві заарештували збройну злочинницю

Ім'я затриманого не розголошується, проте відомо, що їй було 32 роки. За інформацією правоохоронних органів, жінка займалася збутом заборонених речовин, за що і була заарештована. В результаті обшуку її помешкання, проведеному співробітниками поліції, було виявлено та вилучено велику кількість заборонених речовин, а саме: понад 100 поліетиленових пакетиків з амфетаміном і близько 50 пакетиків з каннабісом. Більш того, як з'ясувалося, разом з наркотичними речовинами за місцем проживання знаходилося і зброю, і дивом ніхто не постраждав при затриманні: поліцейські знайшли два пістолети, 66 патронів і навіть одну гранату.

Все, що тепер залишається затриманої — чекати суду за такі злочини жінці загрожує ув'язнення терміном від 6 до 10 років.

У Києві на ПБК під час вечірки помер хлопець / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, також, що нещодавно в Києві стався жахливий інцидент, пов'язаний з наркотиками. На вечірці ПБК (південний берег Труханового острова) хлопець помер прямо під час нічної вечірки. Кадрами заборонених розваг поділився Telegram-канал "Київ Зараз". Сама вечірка згасла близько 5 ранку, коли на танцполі помер хлопець. За словами очевидців, у нього було передозування наркотиками. Відпочиваючі розповіли, що він всю ніч знаходився в неадекватному стані. На місце події приїхали медики швидкої допомоги, проте хлопця реанімувати не вдалося – вони лише констатували смерть.

Нагадаємо, раніше у Борисполі нанюханний таксист ризикнув життям пасажирів

Як повідомляв портал Знай.ua киянин зі стволом сплатив кредит свободою

Також Знай.ua писав, що У Львові прокурор з пляшкою за кермом зганьбив честь мантії на всю Україну