У Києві досі не відремонтували теплотрасу на мосту Патона. Про це розповіли на Telegram-каналі "Х*вий Київ".

На каналі опублікували відеоролик, як місцевий житель вирішив оглянути місце проведення ремонтних робіт на мосту Патона. Чоловік побачив, що земля розрита і в ній видно трубу. Проте комунальників по близькості немає і проблема не вирішена. Кияни досі сидять без води через цю поломку.

"Вода тече, все нормально, вирито, і нікого" - прокоментував побачене автор ролика.

Варто зазначити, що 5 липня, на мосту Патона в Києві знову стався прорив теплотраси через що вода з труб водоспадом ринула в Дніпро.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У виданні "ТК media" повідомили, що причиною прориву труби могли стати випробування Київтеплоенерго з пошуку слабких місць в трубопроводі.

Це вже другий випадок прориву теплових труб на мосту Патона за останні кілька тижнів. Перед цим трубу прорвало 25 червня. В той момент в Київтеплоенерго заявили, що інцидент був викликаний гідравлічними випробуваннями тепломереж.

Також трубу на мосту Патона прорвало 3 березня. Тоді, в результаті події, без централізованого опалення та гарячої води залишилися близько 200 житлових будинків в мікрорайонах Русанівка та Березняки.

Нагадаємо, раніше у Києві "замироточив" міст Патона, але комунальники Кличко вмили руки

Як повідомляє портал "Знай.uа" на Тернопільщині на робочих заводу навалилися тонни цукру

Також Знай.uа" писав, що хлопець варився живцем з вини комунальщиков.