У Києві комунальні служби, які виїхали на виклик у зв'язку з проблемами із холодним водопостачанням, потрапили в пастку – вантажівка провалилася в яму біля люка. Про це написали в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що інцидент з вантажівкою «Київводоканалу» стався на проспекті Свободи. Замість того, щоб зайнятися ремонтом водопроводу, комунальникам довелося ламати голову над тим, як евакуювати власний автомобіль з пастки, в яку він потрапив.

«На проспект Свободи, 5, вантажівка «Водоканалу» приїхала для усунення проблеми з холодною водою, але довелося почати з іншої проблеми - витягнути свій вантажівка з ями, в яку він провалився біля люка», - написали автори повідомлення, публікуючи відповідні фотознімки.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«У свою ж пастку і попалися...», «Це карма», - коментують ситуацію кияни.

«А вантажівку, яка приїхала на усунення проблем з гарячим водопостачанням у нашому домі, вже два місяці з ями дістати не можуть», - додає в коментарях мешканка столиці.

Нагадаємо, раніше У Києві "замироточил" міст Патона, але комунальники Кличко вмили руки.

Як повідомляє портал «Знай.ua» На Тернопільщині на робочих заводу обрушилися тонни цукру - покалічених людей рятують у реанімації.

Також «Знай.ua» писав, що Хлопець варився живцем з вини комунальщиков, моторошна трагедія сколихнула все місто.