У Києві, під будівлею Кабінету міністрів, мітингують представники аграрного сектору. Вони стверджують, що в результаті подій в країні несуть величезні збитки, однак держава не поспішає їх компенсувати. Про це повідомляє телеграм-канал PavlovskyNEWS.

Зазначається, що на мітинг вийшли аграрії «Харківської, Хмельницької, Одеської, Житомирської та Київської областей».

Заступник голови Всеукраїнського аграрного ради Денис Пащук стверджує, що збитки, понесені аграріями в південних областях України, досягають суми в п'ять мільярдів гривень. На акцію протесту вийшли навіть ті фермери, і бізнесмени, які зуміли уникнути збитків – вони побоюються, що в майбутньому держава може проігнорувати їх вимоги.

Фото: PavlovskyNews
Фото: PavlovskyNews

Фото: PavlovskyNews
Фото: PavlovskyNews

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Фото: PavlovskyNews
Фото: PavlovskyNews

Фото: PavlovskyNews
Фото: PavlovskyNews

За словами аграріїв, експертна комісія від Кабінету міністрів приїжджала з перевірками в регіони і зафіксувала збитки, понесені фермерами через аномальну погоду і карантину по коронавирусу, що сколихнули країну в цьому році, і обіцяла виплату компенсацій.

Однак, обіцяних грошей аграрії так і не дочекалися.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що поліція провела розгін шахтарів під Офісом президента.

Знай писав, що під Офісом президента і кабміном пройшли мітинги за відставку Шкарлета.

Нещодавно Знай передавав, що жителі Києва підтримали українську мову.