У мережі з'явилася історія від звичайного хлопця, який їхав по дорозі домй, і частково став винуватцем ДТП.

Таким чином, повідомляється, що Макс Алексєєв розповів історію, яка трапилася з ним під вечір понеділка, 6 липня. Рухаючись по дорозі, яка не особливо велика, приблизно зі швидкістю 35-40 кілометрів на годину, хлопець помітив невелику яму праворуч, і трохи вивернув кермо праворуч, щоб її обьехать.

"Прилетіло звідки не чекав" - напевне, часто чули таку фразу? Я теж чув не раз і сприймав її більш реалістично, ніж...

Geplaatst door Max Alekseev op Maandag 6 juli 2020

В цей момент, поруч пролетів хлопець на скутері, який зачепився за частину асфальту, і вилетів уперед. Макс Алексєєв відразу ж зупинив машину, і побіг дивитися, що з хлопцем.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як виявилося, все нормально, просто злегка шоковий стан, трохи подряпані лікті і подряпина на скутері. Чоловік на автомобілі розумів, що хлопець на скутері впав через маневру вправо, але і вина іншої людини є. Тому, вони вирішили обмінятися контактами, зустрітися пізніше і все обговорити. Кур'єр погодився, але, по російськи він практично не говорив.

Біля них зупинилася люксова машина, з вікна якої водій запитав воювали вони. "Мерс проїжджає перехрестя і паркується. З нього виходить молодий чоловік і йде до нас. А ми ж зайняті з'ясуванням. Він мене питає:"Ти винен?". Ну я ж без зайвої думки кажу : "Ну так, по ходу". Він повертається до водія мопеда і запитує в нього:"Ціна питання?".Я, звичайно, людина з підвішеним язиком, але тут мій череп з мозком показали fatal error. Я ж і кажу йому: "Так все добре. Ми домовилися зустрітися і вирішимо це питання". Він мені каже:" Почекай"." – пише автор.

Чоловік дістав з сумки гроші, і заплатив хлопцю за мопед. Не відповівши на жодне запитання, він просто поїхав. Ось так от чоловікові в цей день пощастило, так як він вже думав про те, де ж позичити грошей. І справа навіть не в грошах, а у вірі і в людях.

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі дитина випала з вікна 5 поверху.

Також Знай повідомляв, що в Києві зникла дитина 9 років із-за того, що втратив ключ.

Нещодавно Знай передавав, що в Кирилівці зникли троє дітей по дорозі до моря.