В Києві 9-річний хлопчик відправився в магазин і зник. Схвильовані батьки викликали поліцію. Про це розповіли в столичному ГУ НП.

Наголошується, що виклик надійшов від жителя Лісового проспекту – він повідомив, що його син 2011-року народження близько 9:00 ранку відправився в магазин, і досі не повернувся.

На пошуки дитини кинули півтори сотні поліцейських і співробітників Муніципальної охорони. Їм передали орієнтування на зниклої дитини, і протягом декількох годин правоохоронці прочісували всі навколишні парки, ринки, лікарні, посадки, пляжі та аналогічні місця, де міг виявитися хлопчик.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Виявили дитину майже на території Лісового кладовища – хлопчик був у повному порядку і не став жертвою злочину.

Вже при опитуванні дитина зізналася поліцейським, що втратила десь ключ від квартири і побоялася, що батьки будуть за це лаяти. Замість того, щоб повернутися додому, дитина зважилася на «втечу».

Правоохоронці передали маленького втікача батькам, та подарували дитині на пам'ять поліцейську кепку і блокнот. Тата хлопчика чекав адмінпротокол за ст. 184 КУ.

Нагадаємо, раніше під Дніпром неадекват з ножем і взяв у заручники травматологію.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Тернопільщині поліція розшукала нахабну злодійку, яка обікрала молоду матір.

"Знай.uа" писав, що у Львові п'яна компанія накинулася на продавщиць.