У Києві рятувальники погасили автомобіль служби таксі, який загорівся в результаті зіткнення зі стовпом. Відповідною інформацією поділилася прес-служба ГУ ДСНС в Київській області.

Повідомляється, що інцидент стався в неділю, 5 липня. В 03:03 на гарячу лінію оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України в місті києві надійшло повідомлення про те, що в результаті ДТП загорівся автомобіль Skoda Fabia служби таксі "Bolt".

У Києві загорівся автомобіль служби таксі / фото: ДСНС в Київській області

На місце події на вулицю Радосинську, 120, Деснянського району столиці, прибули рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю вони відразу ж приступили до гасіння пожежі, зумівши її ліквідувати в 03:25. Вогонь знищив моторне відділення, салон та лакофарбове покриття автомобіля.

До рятувальної операції залучили 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 10 чоловік особового складу Головного управління ДСНС в місті Київ.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Попередньо, пожежа сталася внаслідок зіткнення зі стовпом, проте точна причина буде встановлюватися правоохоронними органами. На щастя, під час події ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що у Києві на ПБК хлопець помер прямо під час нічної вечірки.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Києві господар-неадекват пса нацькував на перехожих.

Також Знай.иа писав, що у Києві чоловік випустив 8 куль у людини.