У Білій Церкві Київської області засудили дівчину, яка викинула з вікна новонароджену дочку. Про подробиці вироку розповідає прес-служба прокуратури Київської області.

Повідомляється, що ще в жовтні минулого року 21-річна дівчина народила дитину в домашніх умовах, проте нікому про це не розповіла. Відразу після пологів дівчина винесла на руках новонароджену дочку і викинула на вулицю з сьомого поверху.

За зрозумілих причин дитина не пережив польоту з такої висоти і загинув на місці від отриманих травм. Бездиханне тіло дитини виявила одна з мешканок будинку, яка і викликала на місце події поліцію.

В Білій Церкві засудили дівчину, яка викинула новонароджену дочку з вікна / скріншот з відео

Правоохоронцям вдалося знайти під вікнами тіло дитини, шия якого була обвита пуповиною, і залишки плаценти. Горе-матір пояснила співробітникам поліції, що народила напередодні та у стані, викликаному пологами, викинула з вікна квартири немовляти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Білоцерківський міськрайонний суд визнав дівчину винною в умисному вбивстві своєї новонародженої дитини (ст. 117 Кримінального Кодексу України). При цьому свою провину дівчина не визнала.

Незважаючи на заперечення обвинуваченого в причетності вчинення інкримінованого кримінального злочину її вина повністю доведена зібраними доказами, а невизнавальни показання розцінені судом як спроба ухилитися від кримінальної відповідальності за скоєне, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що у Києві на ПБК хлопець помер прямо під час нічної вечірки.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Києві господар-неадекват пса нацькував на перехожих.

Також Знай.иа писав, що у Києві чоловік випустив 8 куль у людини.