На вулицях Києва з'явилися рекламні щити, на яких написана переінакшена фраза-слоган передвиборчої кампанії Володимира Зеленського «Зробімо їх разом!». Фото розмістив на своїй сторінці член партії «Демократична сокира» Алекс Нойнетс.

У коментарі до посту говориться, що члени цієї партії, напевно, щось знали, коли створювали цю фразу. На борді написана фраза «Зрубимо їх разом» на червоному тлі. При цьому слово «їх» написано на зеленому фоні і стилістика букв така ж, як і на бордах Зеленського та «Слуги народу».

Варто відзначити, що українці вже не один раз виходили на акції протесту, які були спрямовані на донесення волі народу до влади і президента. Ці акції були масовими і не дуже. Проте всі вони стали наслідком того, що українці не згодні з діями влади.

Пост з фото Фото: скріншот

Нещодавно під Верховною Радою поліція розігнала мітинг шахтарів, які вимагали виплатити їм борги по зарплатах і звільнити Андрія Геруса, який, по суті, винен у ситуації, що склалася, і в кризу галузі. Про це вони розповіли у своїх вимогах. Однак влада вирішила по-іншому.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Крім того, українці протестували проти призначення міністром освіти колишнього регіонала і соратника Табачника Шкарлета. Вони принесли під Верховну Раду унітази і навіть зіграли театральну постановку.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що поліція провела розгін шахтарів під Офісом президента.

Знай писав, що під Офісом президента і кабміном пройшли мітинги за відставку Шкарлета.

Нещодавно Знай передавав, що жителі Києва підтримали українську мову.