Кияни, які з самого ранку мітингують під будівлею Верховної Ради, принесли на місце протесту труну з написом "Васильків". Про подробиці інциденту розповідає Telegram-канал "Pavlovsky News".

Відомо, що в четвер, 2 липня, жителі Васильківського району прийшли на мітинг під Верховну Раду, оскільки не задоволені новим проектом територіально-адміністративного поділу. Згідно нього, Васильківський район зникне з карти Київської області, а районний центр зміститися в Фастів.

Під Верховну Раду принесли труну / фото: Pavlovsky News

Під Верховну Раду принесли труну / фото: Pavlovsky News

"На мітинг під Верховну Раду невідомі принесли труну з написом Васильків. Голова Васильківської райради Наталія Баласинович (яка очолює акцію протесту. – Ред.) назвала це провокацією. Зараз труну охороняє поліція і Нацгвардія", - йдеться у повідомленні каналу.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Відзначимо, що жителі Васильківського району під парламентом виступають проти ліквідації їх району в рамках ініціативи Кабміну. Раніше проти пропозиції уряду виступили і мешканці Ірпеня.

Нагадаємо, що у Києві введення е-квитка відклали до кінця року.

Як повідомляв портал Знай.иа нардепи жорстко "розкатали" мерство Кличко.

Також Знай.иа писав, що столичні власті прийняли рішення про посилення протиепідемічних заходів у Києві.