У Київській міській раді вимагають встановити камери відеоспостереження, щоб запобігти корупції. Відповідна петиція з'явилася на сайті петицій Київради.

Київські чиновники вже не раз ставали "зірками" українських ЗМІ через те, що траплялися на хабарах. Така тенденція в Київській раді вже набридла жителям столиці, у зв'язку з чим вони вирішили самостійно боротися з корупцією.

Нещодавно, на сайті петицій Київської міської ради з'явилася вимога, в якому кияни побажали встановити камери відеоспостереження в кабінетах чиновників. За їх словами, трансляція з камер повинна вестися цілодобово та перебувати у відкритому доступі в мережі.

У Київській міськраді запропонували встановити камери відеоспостереження / скріншот з відео

"Пропоную з метою забезпечення неухильного дотримання службової дисципліни та унеможливлення корупційних діянь осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування міста Києва держави Україна, встановити в їх кабінетах камери відеоспостереження, та здійснювати трансляцію відео з них на сайті органу державної влади або органу місцевого самоврядування, підприємства, установи та організації 24 години на добу, 7 днів на тиждень", - стверджує автор петиції.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві введення е-квитка відклали до кінця року.

Як повідомляв портал Знай.иа нардепи жорстко "розкатали" мерство Кличко.

Також Знай.иа писав, що столичні власті прийняли рішення про посилення протиепідемічних заходів у Києві.