У Києві вуличні шахраї і грабіжники ромської національності вийшли на новий рівень, пишуть в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Тепер, коли їх ловлять «на гарячому» за руку - приходить група підтримки, яка складається виключно з чоловіків», - зазначають автори повідомлення, додаючи, що близько 18:40 подібний випадок стався неподалік від центрального Рагсу. Там роми, «як завжди, зграєю в переході витягли гаманець».

«А потім прийшли ці «Рембо» і відбили «своїх». Зараз везуть залишилися в найближчий райвідділ. Побачите - телефонуйте 102. Чи не телефонуйте», - додають в співтоваристві.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

«Поки наші закони не працюватимуть, і не будуть садити за крадіжку, таке буде завжди. На жаль. Вони сміються, цигани, в поліції, з них - співробітників, вони розуміють, що через три години їх відпустять, і все. Їм все одно, у них ніколи немає документів. Вони відлюдники, так живуть вони. Від безкарності вони завжди такі будуть. Шкода людей похилого віку та пенсіонерів, останні копійки вони відбирають у них, слів немає - до сліз», - пишуть кияни.

«найстрашніше, що і дітей крадуть. На Оболоні кілька разів намагалися...», «Вчора на вокзалі бачила трьох біля поїзда. Конкретно шукали жертву, час 23:15. Потім усі троє різко рвонули в перехід, але секунд через 30 повернулися назад, мабуть злякали. Я стояла, чекала, щоб з людьми пройти по переходу, бо стрьомно...», - додають городяни.

«Може, дійсно, олійною фарбою їх обливати, тиждень з'являтися не будуть», - пропонують деякі.

Нагадаємо, що розшукують неповнолітню дівчинку, яка пішла з дому, і так і не повернулася.

Як повідомляв портал Знай.іа у київському метрополітені чоловік порізав себе ножем.

Також Знай.іа писав, щоозвірілий співмешканець матері викинув з вікна 5-річного малюка.