У Києві біля офісу однієї з столичних прокуратур була виявлена "безхазяйна" валіза. Перехожий, який побачив кимось забуту річ, вирішив звернутися до чергового нацгвардійцю з приводу знахідки.

Про це пише ASPI news.

Про ситуацію розповіли в мережі. Як повідомив автор поста, знахідка була помічена близько правоохоронного відомства близько сьомої вечора в понеділок, 29 червня.

Киянин, який побачив поклажу, звернувся до нацгвардійця, повідомивши, що біля державного відомства знаходиться валіза з невідомим вмістом всередині, без господаря. Через півтори години чоловік вирішив перевірити, що зробили з валізою.

Як виявилося, валіза знаходилася на тому ж місці. В цей раз киянин про знахідку вирішив повідомити в райвідділ поліції Оболонського району. Там йому відповіли, що нацгвардієць, який спочатку був сповіщений про валізу, власноруч перевірив її вміст.

джерело: ASPI news
джерело: ASPI news


При цьому, забрати валізу з-під стін державного відомства в поліції відразу відмовилися. Забрати правоохоронці валізу змогли тільки після того, як їм пообіцяли повідомити про інцидент міністру внутрішніх справ Арсену Авакову.

В історії примітно те, що київські співробітники правоохоронних органів на свій страх і ризик можуть проводити деякі дії без спецслужб самостійно. У валізі міг перебувати вибухонебезпечний предмет та наслідки "дослідження" вмісту могли закінчитися плачевно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше Жертв вибуху на Позняках не пускають в нові квартири Зеленського

Як повідомляє портал «Знай.ua» П'яний киянин звірячому побив маленького хрещеника - горе-мати вигороджувала товариша по чарці

Також «Знай.ua» писав, що У Києві п'яний "принц" на коні галопом вдерся в супермаркет - "Мала пива дай"