У Фастові Київської області 29 червня біля приватного будинку на Завокзаллі, по вул. Прорізній, сталася трагедія. В результаті вибуху гранати загинув фастівчанин - ветеран АТО.

Про це пише ФастівNews.City із посиланням на власні джерела.

Як стало відомо з повідомлення, то загиблим виявився 36-річний Бабур Максим. За попередньою інформацією після сварки з дружиною чоловік вийшов за забор і підірвав себе гранатою. Більше ніхто не постраждав. На місці трагедії працювали правоохоронці, які поки що ситуацію не коментують.

фото: ФастівNews.City
фото: ФастівNews.City

Нагадаємо, на Харківщині 45-річний чоловік підірвав себе гранатою Ф-1. Трагедія трапилася у селищі Краснопавловка Лозівського району.Повідомлення про подію до поліції надійшло 10 червня, близько 22:30.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

За попередньою інформацією правоохоронців, в районі лісосмуги 45-річний місцевий житель підірвав себе гранатою Ф-1. Чоловік від отриманих травм загинув на місці пригоди.Працівники слідчо-оперативної групи провели огляд місця події та опитали свідків. За їх даними, загиблий знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Перетворилася на факел – в Криму просто на АЗС вибухнула машина з людьми всередині

Як повідомляє портал «Знай.uа» Мер Конотопа знайшов 6 гранат в багажнику і передав "привіт" мінерам

Також «Знай.uа» писав, що Харків здригнувся від потужного вибуху, копи збиваються з ніг у пошуках "жартівників", - скинули гранату з даху висотки