На Київщині, у Білоцерківському районі, 21-річний хлопець ледь не загинув, намагаючись розібрати гранату. Медикам, які надавали допомогу постраждалому, молодий чоловік збрехав, що здетонувала петарда. Про це розповіли в прес-службі Національної поліції області.

Як повідомляється, хлопця привезли до лікарні з осколковим пораненням руки. Щоб приховати правду, він сказав лікарям, що отримав травму, граючи з потужною петардою. Однак правоохоронці запідозрили, що причиною вибуху міг бути більш небезпечний боєприпас, і вирушили оглядати місце події.

З'ясувалося, що напередодні події молодий чоловік пиячив разом з вітчимом. Той похвалився, що зберігає у себе справжню бойову гранату. У свою чергу хлопець теж виявився хвальком і заявив, що вміє розбирати подібні боєприпаси. Однак, коли він спробував розібрати небезпечний предмет, той вибухнув.

Фото: ГУ НП

На місці події правоохоронці та вибухотехніки виявили уламки вибуху гранати.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вітчим хлопця затримано, його звинувачують у незаконному поводженні зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами, згідно статті 263 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що в одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний житель Києва покінчив життя самогубством.

Як повідомляв Знай.ua в Запоріжжі чоловік став жертвою отруйного павука. Інцидент стався в селі Кінські Роздори.

Знай.uа писав, що у Харкові молодий чоловік страшно звів рахунки з життям. Про це розповіли в Головному управлінні Національної поліції Харківської області.