Міський голова міста Конотоп Артем Семеніхін звернувся до правоохоронців за допомогою після того, як виявив у себе в автомобілі бойові гранати. Поліція прибула на місце і перевіряє інформацію про цю подію. Про це пише 5 канал.

Напередодні ввечері Семеніхін повідомив, що знайшов у багажнику свого автомобіля 6 бойових гранат без запалів. Вони були перев'язані скотчем. Про це він розповів на своїй сторінці в Facebook. А також показав на відео знахідку з багажника.

Артем Семеніхін показав, що нібито у нього в автомобілі невідомим чином матеріалізувалися 6 гранат - 5 РГД-5 і 1 Ф-1. Він також звинуватив у появі боєприпасів в машині «негідників», які, на його думку, готували на нього замах або просто готували провокацію. Семеніхін припустив, що десь його чекав обшук і у нього знайшли бойові гранати.

"Я підсвічую сюди і знаєте, що там є? ви зараз очманіє. Опана. 5 РГД-5 і 1 ф-1 без запалу. Це реальні бойові гранати. Я хочу передати привіт всім негідникам, які готували замах на мене або, швидше за все, провокацію. Мабуть, хтось десь повідомив що-то кому-то. І де-то мене чекав випадковий обшук, де знайшли б у мене гранати", - вважає Семеніхін.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У Києві зловмисники кинули гранату перехожому під ноги. Коли він отримав поранення від вибуху, вони його обчистили. Потерпілому знадобилася медична допомога, а поліція почала пошуки грабіжників.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві кинули гранату в перехожого, щоб пограбувати.

Знай писав, що в Харкові з даху висотки скинули гранату.

Нещодавно Знай передавав, що під Харковом ветеран АТО підірвався на гранаті.