Стало відомо про те, що в Києві лікар-стоматолог покалічив жінку.

Таким чином, повідомляється, що жінка в Києві витратила близько двадцяти тисяч доларів на те, щоб відбілити зуби.

У підсумку, у жінки тепер немає ні грошей, ні зубів. Киянка Інна не може їсти, і їй навіть важко говорити. Чи можна виправити наслідки даної роботи.

Близько шести років тому дівчина вирішила відбілити зуби. Тепер 37-річна киянка не може виправити наслідки. Тоді, їй друзі порекомендували стоматолога, який порекомендував встановити сучасні вініри.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

І відразу повідомив, що частина емалі доведеться спиляти. Задоволення дороге, але, Інна була готова. Стоматолог спиляв десять здорових зубів, а решта спиляв.

Через кілька місяців після початку роботи хворіти щелепу, і почалося погано самопочуття. Вініри довелося зняти.

вона Постійно приймає знеболювальні, так як біль нестерпна.

Інна намагалася додзвонитися до свого лікаря, але той не брав слухавку, а черговий візит до лікаря закінчився нічим. Жінку вигнали.

Лікар вкрав документи, знімок, не виписав чеки, а з журналістами не захотів спілкуватися.

Жертва у відчаї звернулася до іншого фахівця, але, це знову-таки не обвенчалось успіхом. Вона знову заплатила 150тысяч гривень, після чого відмовився від лікування.

Українські стоматологи не беруться брати Інну на лікування, і тому доводиться шукати за кордоном, але не факт, що це не закінчиться так само.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві на станції метро Берестейська чоловік з ножем погрожував порізати себе.

Також Знай писав, що у києві шукають дівчину, яка зникла кілька днів тому.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві дерево травмувало дівчину.