Стало відомо про те, що в київському метрополітені чоловік порізав себе ножем. Сталося це на станції Берестейська.

Таким чином, повідомляється, що на червоній гілці метрополітену чоловік забіг в тунель, де його і затримали співробітники правоохоронних органів.

А перед цим, він стояв на платформі з ножем і погрожував всім очевидцям навколо порізати себе. Потім, поле цього він зіскочив на шляху поїзда, і почав бігти по тунелю.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Відразу ж, як стало відомо про цей інцидент, співробітники метрополітену дали команду зупинити рух поїздів. Близько півгодини співробітники правоохоронних органів шукали людину в тунелі поблизу станції метро «Шулявська».

При цьому¸ як виявилося, у нього було поранення в животі, і тому, на місце одразу прибула швидка допомога. На даний момент в поліції встановлюють всі обставини даного інциденту, а також намагаються з'ясувати особу порушника.

Відомо, що сталося це вчора, 16 червня, ближче до вечора. Зараз же, рух метрополітену відновлено у колишньому режимі.

Нагадаємо, раніше Від Зеленського вимагають скасування послаблень карантину - "Без цього ми можемо прожити"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кличко гуляє по ресторанах, поки кияни паряться на карантині - ганебний вчинок мера потрапив на камеру

Також «Знай.ua» писав, що Харків'яни начхали на масочний режим в перший день відкриття метро, фотофакт