У Києві розшукують неповнолітню дівчинку, яка пішла з дому, та так і не повернулася. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що розшуком дитини займається Дніпровське УП ГУНП у столиці. Зазначається, що Волковську Катерину Євгеніївну 2004 року народження востаннє бачили 16 червня. Вона пішла з дому та до нинішнього часу не повернулася.

В поліції розповіли про прикмети дівчини: виглядає на 16-17 років, має на зріст близько 175 см, худорлявої статури, із довгим світло-русявим волоссям.

На момент зникнення була вдягнена у темно-синю футболку, чорні джинсові брюки та взута у білі кросівки.

Усіх, хто володіє інформацією про місце знаходження дівчинки, просять повідомляти правоохоронцям.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Насправді дивно, що поліція через кілька годин вже розшукує. У будь-якому випадку, дай Бог, щоб все було добре», «Ні, ну якщо пропала не по своїй волі, то звичайно, потрібно бити в дзвони, але якщо з'ясується, що вона зависає з друзями, то впаяти мамі штраф по повній», «Ви не уявляєте, скільки таких "матусь" звертаються в поліцію на кожен чих. 99,9% знаходяться самі собою. Сили на це витрачаються величезні. Поліція в цей час могла б займатися запобіганням реальних бід», - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, раніше жорстокий поліцейський викинув власну дружину з балкона.

Як повідомляв портал "Знай.uа" під Харковом зник кароокий чоловік.

Також "Знай.uа" писав, що в Дніпрі молодий поліцейський знаходиться в кроці від смерті.