У Києві виявили місце стихійної торгівлі продуктами харчування і напоями. Автобуси і столики розгорнули біля озера Міністерка (Редькіне). Саморобні кафе і закусочні обладнали столиками і навіть холодильниками для напоїв. Про це пише Kiev Big з посиланням на Telegram-канал «Життя Оболонського району».

Несанкціонована торгівля на Оболоні Фото: ТГ-канал Життя Оболонського району

З встановлених на березі озера автобусів пропонують готові страви – шашлики, плов, варена кукурудза, тарань, а також напої – сидр, пиво, квас. При цьому в окрузі немає туалетів.

У повідомленні говориться, що всі ці кафе встановлені в 50 метрах від води. Це постарався не «Плесо», а місцеве «благоустрій». Влада продовжує не помічати стихійну торгівлю і не обладнує місце масового відпочинку біотулетами.

Несанкціонована торгівля на Оболоні Фото: ТГ-канал Життя Оболонського району

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто відзначити, що в Києві на днях була припинена робота несанкціонованого стихійного ринку продовольчих товарів в Дарницькому районі. Комісія, до складу якої входять правоохоронці, вилучила товари. Остаточне рішення з цього питання має прийняти суд. При цьому в Києві після послаблення карантину на вулицях знову з'явилися стихійні ринки. Більшість продавців без масок і екранів, а офіційні ринки борються за право бути відкритими для покупців і продавців.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві провели рейд по стихійним ринкам.

Знай повідомляв, що у Запоріжжі люди отруїлися неякісними стравами. частина хворих - діти. Медики підозрюють гостру кишкову інфекцію.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині виявили низку грубих порушень роботи ринків під час карантину.