На Київщині сталася страшна ДТП, водій на швидкості протаранив евакуатор.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так, стало відомо, що в ніч на середу 8 квітня у Білій Церкві Київської області сталася смертельна ДТП. За інформацією правоохоронців водій на автомобілі BMW на великій швидкості мчав вулицями міста. В якийсь момент чоловік не впорався з кермуванням та влетів в евакуатор.

Скріншот із відео


На місце пригоди вирушили наряд правоохоронців та бригада швидкої допомоги. Прибулим на місце пригоди медикам довелося лише констатувати смерть, від безлічі травм чоловік загинув на місці події.

Скріншот із відео


Автомобіль BMW на якому мчав водій, розбито вщент. Наразі правоохоронці встановлюють всі причини та обставини події. Ведеться слідство.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вночі на шаленій швидкості водій #BMW мчав Білою Церквою. В результаті, не впорався із кермуванням і влетів в евакуатор. Авто в тотал. Водій загинув на місці.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 8 april 2020

Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное

Напомним, ранее В Киеве на проспекте Перова не разминулись две машины, бамперы в разные стороны - кадры ЧП

Как сообщает портал "Знай.ua" Кадры адской аварии под Львовом попали в сеть, - три смерти за минуту

Также "Знай.ua" писал, что Пьяный киевлянин на Honda влетел в Lexus и остался "без ног" - кадры, от которых может стать больно