У Києві чоловік перерізав газовий шланг і планував підірвати житловий будинок.

Про це повідомили у пресслужбі Київгазу на сторінці в Facebook.

Так, стало відомо, що у суботу, 27 червня чоловік у Солом'янському районі Києва перерізав шланг для подачі газу і погрожував підірвати один з будинків. За даною адресою оперативно прибили газові фахівці.

Вони помітили, що на кухні обрізаний шланг, який вів до газової плити. На щастя, їм вдалося швидко ліквідувати витівки киянина і уникнути вибуху.

Фото пресслужби Київгазу


"За лічені хвилини бригада служби 104 прибула на місце виклику. Разом з поліцією фахівці знайшли квартиру. З'ясувалося, що дзвонив батько чоловіка, який погрожував підірвати будинок. Емоційно неврівноважений син хотів використати для цього газ.

Завдяки екстреним і професійним діям служби 104 аварійна ситуація була ліквідована без евакуації мешканців", - сказано в повідомленні.

Зазначимо, що причини своїх дій киянин відмовився називати.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, У Києві з каналізації виловили труп чоловіка, похований у нечистотах

Як повідомляє портал "Знай.ua" Під Харковом знайшли заклякле тіло зниклої дівчинки, яку шукали всім селом - посварилася з братом і..."

"Знай.ua" писав, що Поліція просить допомоги у упізнання тіла чоловіка знайшли в Києві в сміттєвому мішку