На Київщині, у селищі Хотів, розшукують вихованців Кризового будинку “Моя родина”. Про це стало відомо з повідомлення Служби розшуку дітей ГУНП в області.

Зазначається, що розшуком неповнолітніх займається Чабанівське відділення поліції Києво-Святошинського відділу.

За інформацією правоохоронців, 13-річний Шевлюга Ярослав та його 11-річний товариш Супрун Тимофій у суботу, 27 червня, пізно ввечері, близько 22:00, без попередження пішли з території Кризового будинку, розташованого на вулиці Гагаріна, 10 у Києво-Святошинському районі, та досі не повернулися. Про їхнє місцезнаходження досі нічого не відомо.

У поліції повідомили прикмети втікачів:

  • Шевлюга Ярослав виглядає на 14 років, на зріст 157 сантиметрів, худорлявої тілобудови, з круглим обличчям, сіроокий, русявий, коротко стрижений. Має фарбований рожево-фіолетовий чубчик. На момент зникнення був одягнений у світлу футболку та жовті шорти.
  • Супрун Тимофій виглядає старше за свій вік, приблизно на 1213 років. На зріст 140 сантиметрів, худорлявий, з овальним обличчям, світлими очима, русявий, коротко підстрижений. Був одягнений у шорти та червону футболку із намальованими смайлами жовтого кольору.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Напомним, ранее под Киевом исчез парень в резиновых тапочках.

Как сообщал портал "Знай.ua", под Киевом исчезла красавица в черной футболке.

Также "Знай.ua" писал, что под Киевом разыскивают седого мужчину.