Стало відомо про те, що під Києвом, у Броварах пропав підліток. Тепер ніхто не знає, де ж він знаходиться.

Таким чином, повідомляється, що в розшук оголосили Максима Проценко в Броварському відділенні поліції. Хлопчику зараз шістнадцять років, і ще в суботу, 20 червня він залишив територію «СОС – містечка», який розташовується на вулиці Шевченка, що в Броварах.

Під Києвом пропав підліток, фото: вільний джерело

Після цього його ніхто не бачив. Максима Проценко повинні були відправити в реабілітаційний центр, який знаходиться недалеко від Борисполя, в селі Гора. Однак, не вийшло, і де зараз знаходиться хлопець – нікому невідомо.

Як стало відомо пізніше, підліток був у чорних спортивних штанях, синій футболці, а зверху на ньому була біла спортивна кофта. Із взуття на ньому були гумові тапочки.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Співробітники правоохоронних органів просять усіх небайдужих, яким щось відомо про місцезнаходження Максима Проценко, або ж ви бачили його в місті, негайно потрібно повідомити на спец лінію поліції за номером телефону 102.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що В Харкові співробітники Немышлянского відділу поліції розшукують 12-річного Станіслава Нумеровского.

Про це передає прес-служба поліції Харківської області

Як стало відомо з повідомлення, то підліток пішов з дому в ніч на 12 червня і досі не повернувся.

Прикмети Станіслава: зріст 150 см, худорлявої статури, густі світлі волосся, сірі очі.

Нагадаємо, раніше У Харкові зникла пенсіонерка без пам'яті і з добрим поглядом - бабуся, якби знайшовся.

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові з центру реабілітації втекла світловолоса дівчинка з зеленкою на обличчі - особливі прикмети і фото

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові розшукують юну любительку пригод - тікає з дому не в перший раз