У Київській області чоловік пропав без вісті після того, як вийшов з лікарні. Поліція просить допомогти знайти Рымара Віктора Петровича1961 року народження. Про це пише Погляд з посиланням на співтовариство в Телеграм "Безпечне місто Обухів".

повідомлення в співтоваристві Обухова Фото: скріншот

Про зникнення чоловіка повідомила користувачка Євгена Татаренко. Вона також написала, що чоловік був одягнений у темно-сині штани або спортивні штани з білими смугами і в сіру футболку.

Також в повідомленні говориться, що, якщо хтось побачить чоловіка, то потрібно повідомити за телефонами (067) 796 51 73 або 102.

зниклий Римар Віктор Петрович Фото: соцмережі

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Варто відзначити, що в Києві і області досить часто пропадають підлітки та люди середнього віку. Нещодавно у Києві оголосили в розшук дівчину, яка вийшла з дому і пропала. У розшук оголосили Волкову Катерину 2004 року народження. Її востаннє бачили 16 червня. Вона виглядає на 16-17 років, має худорляву статуру і зростання в 175 див. на ній були білі кросівки, чорні джинси і темно-синя футболка.

Крім того, у Києві поліція шукає сивого чоловіка в окулярах, який пішов з дому 11 червня і до сьогоднішнього дня не повернувся додому. Чоловік при собі мав телефон, але на дзвінки він не відповідає, тому рідні і знайомі б'ють тривогу.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в києві шукають дівчину модельної зовнішності, яка зникла 16 червня. Мама звернулася в поліцію за допомогою.

Знай писав, що у києві зник чоловік пенсійного віку. Він пішов з дому рано вранці і його більше ніхто не бачив.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві пропала дівчина 15 летобто Вона пішла з дому і більше її не бачили.