У Києві виявили вогнище поширення коронавіруса – ринок Троєщина. Віталій Кличко вже знає про проблему, а міська влада думають, що робити з ринком. Про це йдеться в Телеграм-каналі Київ Зараз.

Як з'ясувалося, на речовому ринку " Троєщина захворіли п'ять продавців, які вдома на амбулаторному лікуванні. Крім того, Кличко на своєму Телеграм-каналі написав, що встановлюється коло спілкування заражених продавців.

Троєщинський ринок став розсадником COVID-19 Фото: скріншот

Варто відзначити, що в Україні станом на ранок 26 червня виявлено 1109 випадків зараження коронавірусом. В цілому кількість хворих вже перевищила 41 тисячу осіб, 17 758 осіб вилікувалися і почувають себе добре. За останню добу вилікувався 451 чоловік.

У Києві кількість хворих коронавирусной інфекцією зростає з кожним днем. 432 людини лікуються в лікарнях столиці. У них діагностовано пневмонію. З коронавирусной інфекцією в лікарнях Києва знаходяться ще 232 людини. Інші заражені лечтатся на дому. З них 51 особа потребують медичної допомоги та підключені до апаратів штучної вентиляції легенів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також під час карантину та брак коштів у країні медики змушені виходити на акції протесту з-за того, що вони вже 3 місяці не отримували гроші. Медики центру мікрохірургії ока та перинатального центру не змогли укласти договір з Національною службою здоров'я з незрозумілих причин.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Україні за добу зафіксували 1109 випадків зараження ковидом.

Знай писав, що Кличко розповів, що кияни масово хворіють на пневмонію.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві медики вийшли на протести.