Дівчина, яка стала жертвою зґвалтування поліцейськими в Кагарлику, розповіла, що відразу після інциденту місцеві лікарі відмовлялися надавати їй медичну допомогу, побоюючись помсти з боку правоохоронців. Про це жертва насильства повідомила виданню «Українська правда».

За її словами, медики мотивували свою відмову тим, що у дівчини не було при собі паспорта – документи відібрали в поліції нібито на час допиту, і так і не повернули.

Тільки після звернення в сусідній Обухів дівчину оглянули лікарі, а в Держбюро розслідувань взялися за злочинців у погонах.

Зараз постраждала Неля боїться, що її кривдники можуть уникнути покарання і помститися їй або її рідним за оприлюднення інциденту. Раніше затриманий Микола Кузів погрожував потерпілій, що після виходу на свободу обов'язково помститься їй. Державну охорону Нелі пообіцяли тільки через місяць після події.

Також дівчина розповіла, що напередодні інциденту її неповнолітню сестру поліцейські фактично викрали, без відома родичів забравши для проведення слідчих дій.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Мати дівчинки подала з приводу даного факту заяву в правоохоронні органи, однак ніякої реакції не послідувало.

Нагадаємо, Знай писав, що жертва зґвалтування в Кагарлику відверто розповіла про подробиці.

Також Знай повідомляв, що поліцейських з Кагарлика звинувачували у зґвалтуванні і раніше.

Нещодавно Знай передавав, згвалтування в Кагарлику - підозрювані копи загрожують жертві з-за ґрат і можуть вирватися