Зґвалтування в Кагарлику Київської області обростає новими подробицями. Жертва розповіла, як над нею знущалися поліцейські, в ефірі телеканалу "Україна".

За словами дівчини, підозрювані у зґвалтуванні Сергій Сулима і Микола Кузів були тоді не єдиними учасниками звірств.

Постраждала розповіла, що її запросили нібито для дачі свідчень у справі про пограбування магазинів. Її провели в кабінет, розташований на другому поверсі поліцейського відділення.

Там її почали допитувати, попередньо надівши протигаз і б'ючи. За словами жертви, побиття тривало навіть тоді, коли її відвели в туалет. Побивши дівчину, кривдники прикували її наручниками до батареї, яка знаходиться в коридорі, і підносили до її голови пістолет, погрожуючи.

Після цього Сулима змусив дівчину пити коньяк. Він примусив дівчину до статевого зв'язку, вимагаючи виконувати його побажання. Це тривало, за словами постраждалої, кілька годин.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

«Ексклюзив із Кагарлика: що сталося в ніч допиту?»

Вперше на українському телебаченні, Неля, яка стала жертвою поліцейського свавілля в Кагарлику, розкаже всю правду. Якою буде реакція дружини одного із підозрюваних, про що проситиме мати постраждалої та хто відповість за знущання? Дивіться ексклюзив просто зараз у Facebook!

Geplaatst door Телеканал Україна op Dinsdag 2 juni 2020

«Він мене десь години три-чотири ґвалтував по-всякому – що хотів, те й робив. І бери так, і туди. "Ти що, я тебе зараз навчу! Ти що, не вмієш так робити?!" Я вже падала. Потім знову попросилася в туалет, бо другий раз не витримала вже», - зізналася постраждала, додавши, що її відпустили тільки тоді, коли вона зовсім втратила сил.

Нагадаємо, колишній чоловік дівчини, побитою і зґвалтованої поліцейськими Кагарлицького відділення в Київській області, розповів деталі події.

Як повідомляв портал Знай.uа, мати зґвалтованої в Кагарлику дівчини заявила про погрози – "Нас всіх уб'ють".

Також портал Знай.uа писав, що зґвалтована в Кагарлику дівчина розкрила деталі кошмару – "Втекла вранці, коли всі поснули".