Як відомо у київській області в місті Кагарлик нещодавно спливла випадок сколихнув всю країну. Стало відомо про те, які безчинства творили поліцейські дільниці з затриманими людьми. Зараз двоє правоохоронців перебувають у СІЗО, а їх жертви дають свідчення. Однак не все так добре, як хотілося б. Підозрювані у зґвалтуванні жінки можуть опинитися на волі.

за Причиною такого результату подій є затягування часу, відведеного на проведення експертиз. Ці дослідження дають можливість довести провину поліцейських, але вони не проводяться або проводяться, але дуже повільно. У результаті суд не зможе продовжити термін запобіжного заходу, обраного раніше.

До всього іншого, вихід на свободу підозрюваних у тортурах і згвалтуваннях в поліцейській ділянці загрожує неприємностями жертві. Адвокат потерпілої заявив, що від одного з її мучителів надходили погрози. Також цій дівчині пропонували підставного адвоката, у якого є конфлікт інтересів у цій справі.

Підозрюваних у зґвалтуванні та знущання у відділенні поліції Фото: скріншот

Сама потерпіла заявила, що отримувала від третіх осіб загрози, в яких говорилося про можливості розправи над нею і над її рідними. Такі загрози вона отримувала від Миколи Кузіва, який зараз знаходиться в СІЗО.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Вона боїться за себе і за своє життя, її сім'я боїться, оскільки, коли арештовували одного з фігурантів - Миколи Кузіва, він сказав, що скоро вийде і поквитается з нею", - сказала адвокат.

Крім того, адвокат потерпілої розповіла, що начальник поліції Ігор Клименко обіцяв надати охорону дівчині, але досі її немає. У поліції запропонували поставити «тривожну кнопку» у будинку родини потерпілої. Адвокат підкреслила, що дана міра нічого не дасть, так як столичне відділення поліції знаходиться в 130 км від Кагарлика.

Нагадаємо, Знай писав, що жертва зґвалтування в Кагарлику відверто розповіла про подробиці.

Знай повідомляв, що поліцейських з Кагарлика звинувачували у зґвалтуванні і раніше.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківську поліцейські познущалися над підлітками.