Сьогодні кілька киян знатно відзначилися своєю дивною поведінкою. Люди просто піддавали свої життя небезпеці заради сумнівних дій.

Про це стало відомо з Теграм-каналу "Х**вий Київ".

Як стало відомо з повідомлення, то в Києві в районі Дорогожичів чоловік став очевидцем того, як одна юна киянка заради нового "відосика" для соцмереж вилізла на міст через перила.

Так само, автор помітив ще одного персонажа. Невідомий чоловік босим кидався під машини.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Киянина страшенно здивувало це "сезонне загострення" свідком, якого він став.

"На Дорогожичах у ї**нутих сезонне загострення, чи що?Одна курка залізла на міст відосики познімати, а потім зіскрібай її з асфальту.Другий ходить по проїжджій частині босоніж, кидається під машини.І все це одночасно",- написано в повідомленні.

Чи варто говорити, що дії героїв цих історій вельми небезпечні для життя?

Нагадаємо, в київський супермаркет за покупками зайшла жінка у футболці з Путіним.Про це повідомляє "Київ Оперативний" у своєму Facebook.

Так, стало відомо, що Києві в супермаркеті "Сільпо" спалахнув конфлікт між відвідувачами магазину. У супермаркет прийшла жінка у футболці із зображенням президента РФ Володимира Путіна, цим вона викликала гнівну реакцію з боку покупців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Напівгола киянка підігріла фантазії водіїв, так і до аварії недалеко - "Коли ну дуже жарко"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Заскучавшая киянка вирішила розважитися з пістолетом в руках, копи не оцінили, — повеселиться в СІЗО

Також «Знай.ua» писав, що Неадекватний чоловік ледь не проломив голову беззахисною продавщиці з-за маски - "Одягни!"