У Києві мешканці багатоквартирних будинків звернули увагу на дивні позначки, які з'являються на дверях їх жител. Фото подібних міток опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook киянин Вадим Сторожук.

За його словами, біля багатьох дверей з'явилися незрозумілі значки – у шматок пластиліну на стіні встромлені два сірники. При цьому такі ж значки бачили в будинках та інших районів столиці – на Нивках, Виноградарі, Куренівці.

"Зверніть увагу, можливо, це "маяки" злодіїв, щоб перевірити наявність вдома вас чи ваших сусідів!" – пише стривожений киянин.

Фото: Facebook
Фото: Facebook

Фото: Facebook
Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Фото: Facebook
Фото: Facebook

«Потрібно такі мітки поставити всім у домі», «Наскільки я знаю, набагато простіше вставити сірник між дверима і косяком, для того, щоб зрозуміти, виходив хтось чи ні. Моя думка - просто безглузда гра в пугалку. але можу і помилятися», - коментують повідомлення городяни.

«Звичайно, простіше,... І це відома історія, а тут, на мою думку, розрахунок на швидкий обхід та реєстрацію безпритульних квартир взагалі... люди поїхали по селах! Так, можливо, чиїсь жарти, але краще убезпечити себе і сусідів поруч!», «Це ваш двірник ставить мітки, щоб злодій знав, де багаті жителі. Я так думаю!», - додають інші.

Нагадаємо, що громадянина Німеччини, який підозрюється в умисному підпалі квартири і вбивство жінки, візьмуть під варту.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві щур потрапила в квартиру через унітаз.

Також Знай.иа писав, що у Києві неадекват закидав камінням машини.