У Києві майже тиждень розшукують чоловіка 1972-го року народження. Про це повідомили в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як наголошується, Тумасова Дмитра Анатолійовича в останній раз бачили 18 червня, коли він повертався додому з роботи. Приблизно в той же період він в останній раз зв'язувався по телефону з матір'ю, яка чекала його вдома. Дзвінок був здійснений в 20:00: чоловік повідомив, що вже приїхав з роботи на Пост-Волинський і прямує додому, в приватний будинок на Одеській вулиці. Після цього про нього немає ніяких звісток.

На момент зникнення Дмитро був у чорній тенісці з білою смужкою і коміром білого кольору, і в чорних брюках. Коротко стрижений, волосся з сивиною, очі темні, брови чорні, густі. За словами матері, міг бути під впливом алкоголю.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Рідні вже повідомили про зниклого в поліцію, проте там поки не роблять ніяких дій по розшуку чоловіка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

«Сподіваюся, живий», «А це не той чоловік, що лежав три дні за гаражами на Борщагівці?!», «Поліція зовсім не відстежує телефони, де був останній раз сигнал?», «Може, відеокамери якісь по дорозі є? Переглянути», - намагаються допомогти порадою в коментарях до повідомлення небайдужі кияни.

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві невідомі вчинили жорстокий напад на молодого чоловіка.

Знай повідомляв, що в Києві жінка спробувала зайти в магазин в футболці з портретом Путіна.

Нещодавно Знай передавав, що під Києвом двоє чоловіків побилися палкою ковбаси.