Стало відомо про те, що в центрі Києва туристи познущалися над живим блакитному. Очевидці все це зняли на камеру.

Таким чином, повідомляється, що в мережі опублікували страшне відео, на якому видно, як невідома жінка почала знущатися над живою птицею в самому центрі Києва. Вони в цей момент знаходилися в автобусі, який припарковано. А ось пір'я жінка просто викидала на вулицю. Видовище не для людей зі слабкими нервами.

Даний ролик пізніше опублікували в мережу, і з'явився він на сторінці «Муніципальної варти» у соціальній мережі Facebook. Автор поста пише, що це в центрі міста, і вони, їдять живого голуба посеред вулиці. Перед цим був ще один.

Центр міста. ВОНИ, жеруть голуба. Просто посеред вулиці. Попереднього уже з’їли. Живцем.

Geplaatst door Муніципальна Варта Києва op Maandag 22 juni 2020

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Спільнота «Київ Оперативний» у тій же соціальній мережі пише про те, що стався цей інцидент на вулиці Мала Житомирська, неподалік від готелю «Козацький», і це вже зовсім не смішно. Спочатку грабіж, далі побої, а тепер ще й це. Цікаво, на що вони здатні ще. До речі, державний номер, який прикріплений на автобусі марки Mercedes починається з «АТ», а це означає, що любителі птахів приїхали в українську столицю з Закарпатської області.

Нагадаємо, раніше у Харкові гицель викинув кошеня з п'ятого поверху.

Як повідомляв портал "Знай.иа", за Дніпром гицель розстріляв собаку.

Також Знай.иа" писав, що у Києві невідомі труять безпритульних тварин.