У Києві з'явилися шкуродеры, які труять бездомних тварин. Про інцидент розповіли кореспонденти "Сегодня" з посиланням на службу порятунку тварин Kyiv Animal Rescue Group.

Активісти зі служби порятунку тварин розповіли, що на Нивках все частіше зустрічаються випадки отруєння безпритульних котів. Один з таких випадків нещодавно був зафіксований на Невському провулку.

Активісти розповіли, що кішку знайшли в передсмертних муках, але спробували врятувати. Незважаючи на зусилля ветеринарів та активістів тварина померла. Крім цього, отруєні тварини були знайдені на Туполєва.

У Києві шкуродери отруїли котів Фото: скріншот

Вони пояснили, що робити, якщо жителі міста виявлять тварина з явними ознаками отруєння. Активісти зазначили, що потрібно терміново доставити тварину в ветклініку. В таких випадках не можна зволікати і чекати, так як на рахунку кожна хвилина.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто відзначити, що в Запорізькій області не так давно були виявлені трупи птахів. В місті Пологи Запорізької області голуби і горобці почали масово гинути. На вулицях міста місцеві жителі фіксують трупи птахів. загиблі птахи лежать в декількох метрах один від одного. Однак причин такого явища встановити не вдалося.

Крім того, у Києві нещодавно були виявлені трупи 10 собак. Причини смерті дорослих і маленьких тварин не встановлено. Однак видимих ушкоджень і травм на тілах немає.

Нагадаємо, Знай писав, що в Запорізькій області стався масовий мор птахів.

Знай повідомляв, що в Києві розслідують загадкову загибель десяти собак.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові зафіксували, як щур поїдає м'ясо для шаурми.