У Києві штраф за порушення ПДР прислали не тому водієві – невідомий вкрав держномери з автомобіля, прикріпивши їх на своє авто. Відповідні знімки і докази опублікував Telegram­-канал "Х**вий Київ".

Як розповідає автор поста, у одного з підписників Telegram-каналу нещодавно вкрали номери з автомобіля, що, звичайно ж, його засмутило, однак це не найцікавіше. Суть у тому, що злодій не зажадав за них викуп або не здав на металобрухт – він причепив їх на свій автомобіль. Відповідно, всі штрафи за порушення правил дорожнього руху, зафіксовані камерами автофиксации порушень ПДР, приходять не фактичного порушнику, а власнику держномерів.

У Києві невідомий вкрав номери і поставив їх на своє авто / фото: t.me/hueviykiev

Якщо зайти на сайт Бази ДАІ 2020, то можна побачити, що зазначені номери зареєстровані на автомобіль BMW 320D 2008 року випуску, синього кольору. Реєстрація авто сталася ще в жовтні минулого року.

У Києві невідомий вкрав номери і поставив їх на своє авто / фото: t.me/hueviykiev

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У той же час, на фотографії з камери чітко видно, що зазначені номери стоять на автомобілі Audi.

У Києві невідомий вкрав номери і поставив їх на своє авто / фото: t.me/hueviykiev

Нагадаємо, що громадянина Німеччини, який підозрюється в умисному підпалі квартири і вбивство жінки, візьмуть під варту.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві щур потрапила в квартиру через унітаз.

Також Знай.иа писав, що у Києві неадекват закидав камінням машини.