Стало відомо про те, що в мережі висміяли образ чоловіка в столичному метрополітені.

Таким чином, повідомляється, що Telegram-канал «Мода Метро Київ». Опублікували фотографію чоловіка, який просто їхав в метрополітені.

На знімку видно лише його ноги. Саме вони і привертали увагу киян, які бачили його в той день.

У Києві чоловік проїхався в метро в незвичайному образі, фото: Мода Метро Київ

Справа в тому, що чоловік був у сандалях, під якими були шкарпетки чорного кольору. Але не тільки це викликало резонанс. Справа в тому, що шкарпетки виявилися не зовсім звичайні.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Справа в тому, що чоловікові, видно, стало жарко, і він не знайшов іншого способу, як обрізати шкарпетки попереду так, щоб було видно пальці. Сучасні проблеми вимагають сучасних рішень. Виглядає досить кумедно.

«Шах і мат, модники!» - пописав пост автор.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в столиці Чехії правоохоронці затримали абсолютно голого чоловіка, який запевняв, що він прилетів із космосу, а потім і взагалі погрожував зарубати копів уявним сокирою.

Джерело: іноземне видання Aroundprague.

Як наголошується, в Празі поліцейські виявили голого 43-річного чоловіка у вестибюлі станції метро Наместі Републіки". Так, останній стверджував, що він прилетів з космосу і гріється запальничкою.

Нагадаємо, раніше Мило, антисептик і свій рушник — Моз однією картинкою показав українцям "пляжні" правила на літо 2020

Як повідомляє портал «Знай.ua» Киянину впарили "мертву" Kyiv smart card в метро - "Сім кіл пекла"

Також «Знай.ua» писав, що Під Харковом жінка з психічним розладом влаштувала хованки з копами, - не зловите