У Києві з 25 травня відкрили метро. Тепер у підземку можна спускатися лише у засобах індивідуального захисту та дотримуючись дистанції, але не всі виконують ці правила.

Про це повідомляє телеграм-канал "Київ Зараз".

Так, у київському метро помітили величезне скупчення людей на ескалаторі. Люди не дотримуючись дистанції намагаються потрапити в метро, щоб дістатися до потрібного місця.

" Це ось метро Києва. Наші дні. Все, що відрізняє цей день від будь-якого іншого в київському метро - люди часом носять маски", - сказано у повідомленні телеграм-каналу "Київ Зараз".

Скріншот


Зазначимо, що переважна більшість відвідувачів метро все ж використовують засоби індивідуального захисту, проте жоден з них не дотримується соціальної дистанції.

Зазначимо, що метро у Києва після відкриття повинні були дотримуватися певні вимоги. А саме, пасажирів можуть допускати у транспорт за наявності захисної маски. Кожні три години у салонах транспортних засобів мають проводити дезінфекцію. Вагони метрополітену мають дезінфікувати під час заходу поїздів у електродепо та на пункти технічного обслуговування.

Також зазначається що дезінфекційні заходи кожні три години повинні здійснюватися на зупинках, у приміщеннях станцій для пасажирів, на платформах, у вестибюлях та приміщеннях станцій метрополітену.

Не повинні допускати у метро пасажирів із температурою тіла вище 37,2 або з ознаками інфекційного захворювання. У підземці також мають забезпечити санітарні відстані не менше ніж 1,5 метри між пасажирами у чергах до кас та терміналів самообслуговування, на платформах та у вестибюлях станцій.

Нагадаємо, раніше Філатов прокоментував бійню в Броварах.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Садовий опублікував декларацію про доходи.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що Гройсман заявив свої права на Київ.