Стало відомо про те, що рятувальників у Києві, звинувачують у спробах викрасти речі мешканців зруйнованого будинку на Позняках.

Таким чином, повідомляється, що поки що, мешканців під'їздів, які знаходяться по сусідству з тим, що звалився на Позняках, не пускають поки в свої квартири. Головна причина цього досить обьективна - існує загроза ще одного обвалу, що призведе до більшої кількості жертв.

Тому фахівці перевіряють квартири на їх безпеку і після всіх перевірок планується, запустити туди вже мешканців за речами першої необхідності. Але, найімовірніше, це буде відбуватися під контролем рятувальників. Ролик зі скандалом опублікувало в мережі співтовариство «Київ Зараз».

Тим не менше, самі мешканці будинку стурбовані тим, що в їх квартирах ходять сторонні люди і переживають, як би їх не пограбували, адже потім довести факт крадіжки буде складно.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У цікавій країні живемо, однак. Люди переживають не за свої життя, а за матеріальні речі, які можна буде потім знову придбати.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що стало відомо про те, що на Позняках з-під завалів дістали тіло п'ятої жертви.

Таким чином, повідомляється, що рятувальникам в ніч з понеділка на вівторок вдалося виявити тіло ще однієї людини. Ним виявився сорокачотирирічний чоловік.

Про в повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві в житловому будинку під час вибуху газу загинули три людини.

Також Знай повідомляв, що постраждали від вибуху газу у Києві переселять в інтернат.

Нещодавно Знай передавав, що в києві вирішили знести будинок, постраждалий від вибуху газу.