Стало відомо про те, що в четвер, 18 червня, в Києві сталася НП на трансформаторній підстанції, і в зв'язку з цим, деякі райони залишилися без світла.

Таким чином, повідомляється, що про це написало спільнота «Київ Оперативний» на своїх сторінках у соціальних мережах. Вибух стався поблизу підстанції біля житлового комплексу «Комфорт Таун».

Ничего такого, просто в ЖК «Комфорт таун» горит вышка с высоковольтными проводами🤷🏻‍♂️

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 18 juni 2020

Також повідомляється, що практично відразу після вибуху, вишка з проводами почала горіти. Очевидці, які перебували в той момент поруч, говорять про те, що вибух було два, і потужність їх так і не змогли визначити.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Приблизно в 13:00 знеструмило всю Русанівку, а також Березняки. На місце прибуло відразу два екіпажі пожежної служби. При цьому, повідомляється, що світла досі немає ні на Русанівці, ні на Березняках.

Як довго триватимуть роботи – невідомо.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про те, що в деяких будинках Львова, в п'ятницю, 19 червня тимчасово відключать електроенергію. Як зазначили у комунальному підприємстві причина відключення світла - проведення ремонтних робіт.

Про це повідомити в прес-службі "Львівобленерго".

зокрема, зазначається, що електроенергії не буде на вулиці Широкій, у 81. У комунальному підприємстві повідомили, що світла не буде з 08:00 до 17:00.

Нагадаємо, раніше Садовий залишить львів’ян без гарячої води - час готувати тазики

Як повідомляє портал Знай.іа З українців жорстко вибивають борги за комуналку, залучають колекторів і забирають квартири

Знай.іа писав, що Кличко залишить без гарячої води пів-Києва - будемо кип'ятити