Вибух будинку в Києві не був випадковістю, впевнені мешканці постраждалої багатоповерхівки на вулиці Соломії Крушельницької, 1/5. Про це повідомляє телеграм-канал «Київ зараз».

За словами людей, вони чули сильний запах газу в будинку ще у вівторок, 16 червня, і вранці в середу викликали аварійну газову службу.

«Що пішло не так - поки неясно», - кажуть мешканці зруйнованого будинку.

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

За словами глави Міністерства внутрішніх справ України Арсена Авакова, в даний час правоохоронці розглядають дві основні версії трагедії - вибух газу і вибух бомби.

У мережі публікують відео з місця події, на яких можна побачити, що ціла секція дев'ятиповерхівки грунтовно зруйнована і чи підлягає відновленню. В будинку зяє величезна діра, а на землі лежать вирвані вибухом бетонні плити.

Мешканців постраждалого під'їзду відселять, але поки ще не відомо, куди саме. На місце події прибув мер міста Володимир Кличко.

Нагадаємо, раніше вибух на підстанції залишив без світла пів-Києва - коли полагодять.

Як повідомляє портал Знай.uа З українців жорстко вибивають борги за комуналку, залучають колекторів і забирають квартири

Знай.uа писав, що потужний вибух розніс половину багатоповерхівки в Києві – перше відео з місця НП.