На місці вибуху в багатоквартирному будинку на вулиці Григоренка, 41, в Києві, почали розбирати завали. За інформацією телеграм-каналу «Київ зараз», рятувальники виявили тіло першого загиблого.

Загалом, як припускають рятувальні служби, під завалами можуть перебувати не менше шести осіб. В даний час пошукові роботи тривають.

Наголошується, що вибух повністю зруйнував чотири поверхи, зруйновано також сходові прольоти. Мешканці вцілілих квартир не мають можливості спуститися вниз, тому їх евакуацією займуться пожежники зі спецтехнікою.

Фото: «Київ зараз»

«Деяким людям вдалося вийти у двір. Серед тих мешканців зруйнованого будинку, які заблоковані в квартирах, є і мешканці найвищих поверхів. Зокрема, мешканців 9-го поверху будуть евакуювати пожежні», - відзначають в телеграм-каналі.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду
Показати ще

Нагадаємо, раніше вибух на підстанції залишив без світла пів-Києва - коли полагодять.

Як повідомляє портал Знай.uа З українців жорстко вибивають борги за комуналку, залучають колекторів і забирають квартири

Знай.uа писав, що потужний вибух розніс половину багатоповерхівки в Києві – перше відео з місця НП.