У п'ятницю, 19 червня, у Києві жінка з дитиною випали з вікна 4-го поверху і, на щастя, вижили. Про подробиці інциденту вдалося дізнатися журналістам "ТСН".

Повідомляється, що 40-річну жінку та її 3-річного сина терміново госпіталізували і прооперували – у дитини була пошкоджена нога, а в його матері травми виявилися серйознішими. Очевидці розповіли, що після падіння вони були у свідомості. Киянка Ганна Кайструк розповіла, що її колега допомагав постраждалим.

Він мені розповідав, що стегно було повністю вивернуто. Він тримав її, бо вона кудись там виривалася. А дитині накладав шину, - розповіла вона.

Швидка допомога / скріншот з відео

Під час події в квартирі перебувала з бабусею і дідусем ще одна донька постраждалої – 10-річна школярка. В ході інциденту їх відвідали представники ювенальної поліції, які разом з соціальними службами будуть визначати, з ким залишиться дівчинка.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Мати постраждалої розповіла журналістам, що останнім часом її дочка перебувала в депресії. Попередньо, її напередодні побив чоловік. За словами сусідки, сім'я була благополучною, стежили за дітьми і лише з чоловіком жінки були проблеми.

У Києві жінка випала з вікна з дитиною скріншот з відео

Нагадаємо, раніше у Києві пацієнт відділення токсикології однієї з міських лікарень вистрибнув з вікна палати.

Як повідомляв портал Знай.иа, в центрі Києва вандали з цеглою атакували елітні машини.

Також Знай.иа писав, що у Київській області чоловік з психічними розладами вбив лікаря.