У п'ятницю, 19 червня, в Києві була затримана жінка, яка влаштувала стрілянину посеред вулиці. Про подробиці інциденту розповідає прес-служба поліції Києва Facebook.

Повідомляється, що вчора, на гарячу лінію "102" надійшов дзвінок, в якому повідомили про стрілянину на столичній Оболоні по вулиці Зої Гайдай. За вказаною адресою одразу ж відправили наряд патрульної поліції та слідчо-оперативну групу Оболонського управління поліції.

У Києві на Оболоні жінка влаштувала стрілянину / фото: поліція Києва в Facebook

Прибувши на місце події правоохоронці виявили жінку, яка перебувала в явному стані алкогольного сп'яніння і стріляла в повітря. Під час огляду особистих речей поліція виявила пристрій для відстрілу гумовими кулями "Форд-12" і патрони для нього.

Зловмисницю затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Нею виявилася 34-річна мешканка Запорізької області, неодноразово судима за крадіжки. Затриманої оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частина 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує до семи років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У Києві на Оболоні жінка влаштувала стрілянину / фото: поліція Києва в Facebook

Нагадаємо, що громадянина Німеччини, який підозрюється в умисному підпалі квартири і вбивство жінки, візьмуть під варту.

Як повідомляв портал Знай.иа у Києві щур потрапила в квартиру через унітаз.

Також Знай.иа писав, що у Києві неадекват закидав камінням машини.